perjantai 12. heinäkuuta 2013

Vanish tahranpoistoaineen testausta mökkiolosuhteissa

Olen buzzador ja pääsin tällä kertaa Vanish kampanjaan testaamaan tahranpoistoainetta ja buzzaamaan sitä muille. Kesällä on tietenkin mukavaa mökkeillä ja mökillä jos missä tulee tahroja. Päätin siis kokeilla tahranpoistoa mökkiolosuhteissa.

Ensin sotkin kangaspalan erilaisiin tahroihin:

Banaani


Kahvi


Mustikka ja variksenmarja


Banaani ehti pinttyä yön yli, kun en heti ehtinyt sitä poistamaan, näin käy lapsiperheessä monesti tahrojen kanssa ;) Muut tahrat on sotkettu kangastilkkuun samana päivänä.

Sitten pesuhommiin. Mukaan mökille nappasin Vanish Oxi Action jauheen. Tein jauheesta ja viileästä järvivedestä tahnan (siitä tosin tuli löysähkö) ja hieroin sitä paketin mukana tulleen mitan pohjalla tahroihin.




Ja koska täällä ei ole pyykkikonetta lisäsin astiaan parin minuutin jälkeen vettä (edelleen viileää järvivettä) ja jätin kankaan likoamaan.



Seuraavaksi sitten käsinpesu saunassa lämmenneessä järvivedessä ja huuhtelu.



Ja lopputulos: Täysin puhdistunut kangaspala. Kotona jatkan testauksia. Meillä on kaikki reissukamppeet pesemättä ja niissä todellakin on tahroja, joten niihin testataan Vanishia seuraavaksi, samoten rekkamieheni tuossa pyysi testaamaan lähteekö rasvatahrat työvaatteista näillä. Raportoin tuloksista myöhemmin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti