sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Mökkeilyä

Kesälomareissun jälkeen piipahdimme kotona vain päiväseltään. Purimme vaunusta turhia tavaroita pois ja pakkasimme uutta tilalle, vaihdoimme petivaatteet ja pyyhkeet ja tankkasimme ruokakaapit, vessan, vesisäiliöt jne.  Sen jälkeen matka jatkui miehen vanhempien mökille, jonne vaunu jää parkkiin muutamaksi viikoksi. On näppärää piipahtaa mökillä vaikka vain yhden yön kun vaunu on valmiiksi parkissa ja teltta pystyssä. Mökki on ihanalla paikkaa pienen järven rannalla. Mökillä on tietysti ulkosauna ja grillikota joita käytämme ahkerasti. Lapset saa uida vaikka koko ajan. Ja mustikat on kypsiä, mikäs sen parempaa kuin tuore mustikka suoraan maasta suuhun.



Näkymät laiturilta järvelle.

Lapsilla ei aika tule pitkäksi luonnossa, keksivät mitä mielenkiintoisempia leikkejä, koirakin viihtyy.

Tehtiin herkullisia hampurilaisia grillissä. Ostin jotain valmiita bbq maustettuja hampparipihvejä, ja valmiita sämpylöitä, väliin salaattia, kurkkua, tomaattia, sipulia, ketsuppia, sinappia, chilimajoneessia. Oli tosi hyviä.



Veneilemässäkin ehdittiin käydä. Ja tytöt poimi lumpeenkukat.


Mökillä parasta ajanvietettä on tietty korttipelit. Vanhin on siinä iässä, että meillä on nyt pelattu maijaa, kympillä kaatuu, stressiä, pokeria ja erilaisisa pasiansseja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti