sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Synttärit tähtiteemalla

Vihdoin ihana juhlapäivä. Tänään olemme juhlineet meidän kolmea lasta. Tyttö 9v, tyttö 6v ja poika 1v. Pitkään mietin teemaa, kun teemasynttäreitä on niin kiva suunnitella, ja tulin lopputulokseen tähdet, ne sopii eri ikäisille ja on sukupuolineutraalit. Ja kylläpä vain olikin ihana järkätä. Ainoa harmitus oli kun en täältä löytänyt mistään tähtiservettejä.

Kahvipöydän antimia

Täytekakku. Välissä mansikoita, kermaa ja kotigastronomi vanilliinikreemiä, tähdet marsipaania, pursotus laktoositon kerma vankistettuna vanilliinikreemijauheella.
Lime juustokakku kinuskikissan ohjeella
Juustokakun ohje löytyy täältä: kinuskikissan lime-juustokakku
Koristeet on laktoositonta suklaata.

Mansikka-cupcakes, tähtikuvioiset paperivuoat DrOetker
Cupcakesit tehty Valion ohjeella. Vaihdoin vain kuningatar-rahkan mansikka-rahkaan. Pursotus kerma-rahkaa. Päällä suklaatähti tai tähti-nonparelleja. Ohje löytyy täältä: Valio cupcakes

Voileipäkakusta tuli aika karu, mutta siinäkin tähtiteemaa.
Voileipäkakussa toinen täyte kinkkutahna jossa kinkkua, suolakurkkua, paprikaa ja tuorejuustoa. Jokatoisessa välissä munavoita. Vaaleat leipäkerrokset Vaasan isopaahtoa, tummat leipäkerrokset RuisRealia. Pinnalla kerma-majoneessi seos joka maustettu Kotigastronomi ranskankerma-sipuli dipillä.

Kuvassa taustalla näkyy kana-makarooni-salaatti. Suosittelen kokeileen se on hyvää.
Ohje:
1pss kierremakaroonia
1pkt Pintamaustettu broilerin sisäfilee
1pkt Valio Salaneuvos juusto
4-5kpl hapan omena
1prk valmiiksi kuutioitu maustekurkku
2prk kermaviili
6tl Kotigastronomi dip-mix taco

Keitä makaroonit suolavedessä, paista broileri, kuori omenat. Pilko omenat, broileri, juusto. Sekoita dippikastikkeet. Sekoita kaikki ainekset, anna maustua mielellään yön yli.
 

Tähti pikkuleivät
tähtiviiri

tähtipillejä

päivän tähdet
Sain taas tämän valokuva ajatuksen aivan liian viime tipassa. Päätin kuitenkin tilata valokuvia, jos vain ehtisin saada tilauksen ajoissa. Tilasin Smartphotolta (ent extrafilm) niin kuin aina. Pistin perään viestiä josko mitenkään ehtisin saada kuvat ajoissa, ja sain erinomaista palvelua. Kuvat ehtivät juuri ja juuri ja olihan ne juuri ihanat kahvipöydän yllä. Smartphotolla on vielä muutaman päivän voimassa kampanja jolla saa Supreme kuvista 30% alennusta. Alennuksen saat koodilla PhotoEaster, tarjous voimassa 30.4. asti.

Huomenna tulee vielä muutamia vieraita. Maanantaina vietetäänkin tanssin päivää tanssien.

Mukavaa viikonloppua kaikille :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti