keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Ensiaskeleita, 1v kuvausta

Onpas vain ollut mukava päivä. Aamulla sain mukavan tekstarin, kutsun tulla ystävän luo kylään. Hyvin nopeasti selvisimmekin sinne. Oli tarkoitus napsia muutama kuva, mutta meillä oli taas niin hyvät jutut koko ajan että unohtui. Lapset leikki ja aikuiset kahvitteli. Laatuaikaa. Kiitos Suvi. Suvilla on ihana lifestyle blogi Vita huset och Elvis http://vitahusetochelvis.blogspot.se/

Nuorin täyttää tällä viikolla vuoden ja olen suunnitellut 1v kuvaukseen vaatteita. Tytöistä on aikanaan otettu kuvat kaksilla vaatteilla, ihanilla prinsessahörhelöillä ja arkisemmilla liivareilla. Pojalle haluan tietty vähän samaa tyyliä. Nyt olen päätynyt näihin:


Puku on Halpa-Hallin mallistosta ja puvun kanssa poika laittaa kengät. Farkkushortsit ja hattu tulee H&M:ltä, shortseissa on hauskat henkselit. Paitaa niiden kanssa ei laiteta, mutta pähkäilen laitettaisko kuitenkin kravatti, kenkiä ei myöskään tule, vaan suloisen pulleat, paljaat varpaat. On muuten todella vaikeaa löytää pienelle pojalle kohtuuhintaisia juhlakenkiä. Kyselin Ruotsin puolelta kenkäkaupasta, niin myyjä oli sitä mieltä, että pienet pojat laittaa juhliin tennarit. Olin todella hämmästynyt kun tytöille ei ole koskaan ollut ongelmaa löytää juhlakenkiä, on balleriinoja, sandalettejä jne. Olen ilmeisesti vanhanaikainen kun mielestäni juhliin laitetaan juhlavaatteet ja juhlakengät. Ostin lopulta Reiman harmaat kävelykengät ja nyt mennään niillä kuvaukseen. Ihan tyytyväinen en tilanteeseen ole, mutta en ole valmis ostaan yhtä kuvaa varten 60 euron kenkiä.

Pieni mies innostui tänään harjoitteleen kävelyä. Otti jo useamman askeleen <3 Yritän huomenna saada kuvan.

Illalla vielä halutti herkutella ja hemmotella aamuyöllä töistä tulevaa miestä, niin leipasin pari pizzaa. 

Maailman paras pizzapohja:
6dl vettä
1,5 palaa hiivaa
pari tl suolaa
1,5l jauhoja
1,5dl öljyä

Lämmitä vesi, liuota hiiva, sekoita muut ainekset, anna nousta, leivo.



Tällä kertaa täytteenä jauhelihakastiketta, ananasta, jalapenoa ja paljon juustoa.

Mukavaa loppuviikkoa kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti