perjantai 16. toukokuuta 2014

Jumpsuit

Sain yksi ilta kuningasidean, Miepä kokeilen ommella jumpsuitin. No tuumasta toimeen heti, eihän sitä voi oottaa kun niin ompeluttaa :D plarasin kaikki käsityölehdet ja ihan viimeisestä lehdestä löytyi fleecehaalarin kaava. No se sai kelvata. Piirsin siihen lisäksi hupun, kun alkuperäisessä kaavassa oli kaulus. Eikähän mulla mitään kangastakaan ollut. Onneksi kaapin kätköstä löytyi yksi vanha vanha collegekangas, joka on ollut jo monta kertaa matkalla kirpparille. Kangasta oli ihan reilu pala, joten sitä siis leikkaamaan. 

Jumpsuit oli tosi näppärä ja nopea leikata ja ommella. Hupun kohdalla meni sormi suuhun, miten ihmeessä se vuori siihen ommellaan, niin ettei sauma jää niskaan näkösälle. No aikani mietittyä pääsin että ompelen ensin hupun kiinni kaulukseen niin että sauma jää hupun ja vuoren väliin ja sitten kanttasin hupun reunan resorilla. Tuli ihan hauska. Täytynee tilata jotain kivempaa kangasta ja ommella pari lisää :)

Kaava suuri käsityölehti 9/08 ja koko on tosi reilu, seuraavalla kerralla vois vähän lyhentää hihoja ja lahkeita. College tosiaan ainakin 10v vanhaa, hupun vuori Noshin trikoota j
Ja keltaiset osat Noshin resoria. Vetoketjukin joku mikä sattui löytyyn kaapista, taitaa olla joskus purettu jostain patjan päällisestä tms.











Ps pääsin taas buzzador hommiin. Niistä lisää kunhan paketit kotiutuvat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti