lauantai 24. toukokuuta 2014

Buzzador ThermaCare testi

Olen buzzador. Pääsen siis toisinaan mukaan kampanjoihin testaileen uutuustuotteita, ja samalla buzzaan niitä ystävilleni, eli kerron omista kokemuksista. Saan yleensä jakaa myös muutaman testipakkauksen. 

Tällä kertaa pääsin testaamaan ThermaCare lämpötyynyjä. Valitsin niska-hartiaseudun lämpötyynyt. 


Paketista löytyi paperisen tuntoinen muhkurainen "tyyny" jonka päädyissä teippi. Tyyny liimataan kipeään alueeseen (myös ranteeseen voi liimata). Lämpösolut alkavat lämpenemään kun pääsevät kosketuksiin ilman kanssa. Tuotteessa ei ole lääkeaineita, vain lämpöä. Pitkäaikainen lämpö rentouttaa lihaksia ja poistaa jännitystä ja kipua. Tyyny pysyy lämpimänä 8 tuntia ja vaikuttaa senkin jälkeen vielä toiset 8h. Lämpötyynyjä myydään apteekissa.

Testi:
Liimasin tyynyn niskaan rankan työviikon ja yöompeluiden jälkeen kun niska-hartiaseutua särki. Liimaaminen oikeaan kohtaan itse ei ollut ihan kauhean helppoa, ainakaan näin ensimmäisellä kerralla. Onnistui kuitenkin. Tyyny lämpeni tosi nopeasti.


Tunnin jälkeen tyyny on edelleen tasaisen lämmin. Alkaa jo tuntuun että hartiat laskeutuu alaspäin (jännitys löysää?)

Tässä välissä lisäjännitystä Suomen jääkiekkopelistä.

Ensimmäisellä erätauolla. Tyyny ollut pari-kolme tuntia. Lihakset on lämmennyt myös tyynyn ulkopuolelta aivan hiusrajaan asti ja muutaman sentin tyynyn alapuolellekin. Lihakset tuntuu pehmeämmiltä, tekee mieli venytellä ja kädellä pehmeästi hieroa tyynyn ympäriltä. 

Toisella erätauolla. Tyyny ollut hmm varmaan kolme-neljä tuntia. Liima vissiin kokenut kovia kun olen aika eläväinen pelin katsoja, ja välillä irtoaa ihosta, mutta tarttuu painamalla takaisin kiinni. Edelleen mukava lämpö ja lihasten pehmeys, alkaa unettaan.

Pelin jälkeen. Tyyny ollut viitisen tuntia. Toiselta puolen on liima löysännyt. Tyyny on edelleen lämmin, suorastaan kuuma.

Seitsemän tunnin jälkeen on toiselta puolen liima irronnut niin ettei enää pysy paikallaan. Toisella puolen liima on tiukasti ihossa kiinni, mutta irtoaa repimällä. Siirrän tyynyn vielä alemmas niin että vaatteet pitää sitä paremmin paikallaan. Tyyny on edelleen ihan lämmin. Lihakset tuntuu pehmeämmiltä ja rennommilta.

Nukahdan sohvalle, hups :D Herään yöllä, tyyny on silloin ollut melkein 12h ja on edelleen lämmin. Otan tyynyn pois ja menen nukkuun.

Aamulla niskat tuntuu pehmeiltä ja normaaleilta (ei jäykältä ja kipeältä). Olisipa melko makia pitää tuollaista tyynyä ensin 8h niskassa ja käydä sen jälkeen hierojalla. Saattais hierojallakin olla helpompi homma.

No miten tämä sitten eroaa lämmitettävästä kaurapussista? No ainakin tämä on selvästi ohuempi ja pysyy liiman ansiosta paikallaan. Tän voi ihan hyvin laittaa puseron alle vaikka töihinkin. No ostaisinko näitä tulevaisuudessa, saatanpa ehkä ostaakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti