sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Noshin elefanteista paitaa

Mie olen niin rakastunut tähän Noshin norsu-kuosiin, että oli pakko tilata sitä vähän lisää. Tilasin tänään myös vähän turkoosi-valko-raidallista froteeta Noshilta, jos vaikka tekisin pojalle uusia housuja ja shortseja.

Tässä tämän päivän ompeluksia:





Sekä norsu että polkadots Noshilta kuin myös resorit. Itse tehty merkit tilasin joku aika sitten Sampsukalta ja handmade merkit on tilattu Hanhelilta. Kaava se sama vanha ottobren kaava jota olen ronskilla kädellä muokannut pojalle sopivaksi. Paidassa pitkät kääntöresorit hihoissa. Mun mielestä tästä tuli aivan syötävän suloinen. Olen aivan ihastunut, ja taidan tehdä toisen ihan prikulleen samanlaisen.



T-paita myös samasta kankaasta. 





Piirsin eilen kaavat shortseille, otin vähän mallia me&i:n shortseista mutta muokkasin mieleisemmäksi. Lahkeensuissa kuminauhat, vyötäröllä pitkä resori. Lahkeisiin laitoin koristeeksi auto-napit (tuotu Viipurista), ja pyllyn päälle pätkän auto-nauhaa (Hanhelista). Kangas Noshilta.

Nämä sopii hyvin yhteen jo aiemmin valmistuneen skootteri t-paidan kanssa.


Ompelin melkein valmiiksi myös vihreän skootteri t-paidan, mutta sitten ompelukone alkoi ryttyileen, joten jätin viimeistelyn toiseen päivään.


Huomenna otan sovituskuvia <3

Edit. Tässä tässä aamun sovituskuvia. Housut me&i ja Lindex.

 









4 kommenttia:

  1. Onko t-paitojen hihat huoliteltu jollain nauhalla vai onko se ihan resoria vain? Ihania kyllä ovat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Resoreilla. Resori on leveydeltään n. 4,5-5cm ja pituus 0,7 kertaa hihan ympärysmitta.. Ensin ommellaan resori ympyräksi, sitten oikeat vastakkain jousto-ompeleella ja sen jälkeen resori taitetaan kolminkerroin (tai nelinkerroin) ja tiskataan tuplaneulalla. Etupuolelle resori siis jää kaksinkerroin ja nurjalle puolelle yksinkertaisena

      Poista