sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

7v kaverisynttärit, teemana putous ja hevoset

Tyttö täyttää pian 7v ja tänään meillä juhlittiin kavereiden kanssa. Kutsu lähti kaikille eskarilaisille (13lasta) ja viidelle muulle lapselle, joten kutsuttuja yhteensä 18 lasta. Tyttö halusi teemaksi hevoset ja putouksen. Joten koristelut ym hoidettiin hevos-teemalla ja juhlissa järjestettiin putoustyyliin sketsihahmokilpailu.

Tältä näytti kutsut. Livistin siitä mistä aita on matalin, tulostin valmiit värityskuvat, joita yhdessä koko perhe värittelimme, ja tulostin valmiit tekstit, jotka sitten liimattiin kartongille.



Lahjapusseja ei löytynyt mistään hevosteemalla, joten liimasin paperipusseihin hevostarroja. Lahjapusseihin sujahti muutama tarra, ilmapallo, pari tikkaria ja pyyhekumi.



Viime vuonna askartelin lasten syntymäpäiville tähtiviirin, ja näissä juhlissa hyödynsin sitä, liimasin vain joka toiseen hevosen kuvan.




Juhlissa oli tarjolla tietenkin kakkua




Etsimme netistä etukäteen heppakakkuja ja siltä pohjalta suunniteltiin yhdessä millainen kakku toteutetaan. Pursotukset kermaa ja koristeet sokerimassaa. Hevosen harja ja häntä lakritsanauhaa. Suklaakakun välissä oli vaniljakreemiä ja mansikkaa.

Lisäksi tein lasten herkkua, mokkapaloja, näihinkin väsättiin teeman mukaan hevosenkengät koristeeksi sokerimassasta.


Lisäksi tyttö halusi lihapullia ja nakkeja, sipsejä, poppareita, dippiä, karkkeja, keksejä jne



Hevos aiheiset servetit ja kertakäyttöastiat löytyi halpa-hallista


Ja tottakai mukana oli putous-limpparia





Huh, oli meillä vain vauhdikas parituntinen, juhlakalu tuntui olevan tyytyväinen. Parin viikon päästä sitten seuraavat kemut.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti