tiistai 19. marraskuuta 2013

Uuniporkkanoita

Meidän perhe varmaan muuttuu kohta oranssiksi, niin paljon porkkanoita me syödään. Porkkanat vain on hyviä. Me syödään porkkanoita kotigastronomi-dipin kanssa, raasteena, keitoissa, kastikkeessa ja tosi paljon uuniporkkanoita.

Uuniporkkanat

Kuori kilo porkkanoita ja poista kannat.
Pilko sopivan kokoisiksi paloiksi.
Laita uunivuokaan
Lorauta päälle öljyä, hunajaa, suolaa ja pippuria

Paista uunissa keskitasolla n 200asteessa n 30min.

Näiden sekaan voi pilkkoa myös punajuuria, lanttua, bataattia, sipulia, valkosipulia yms. Hyvää on. Hunajan voi korvata myös makealla chilikastikkeella. Meillä myös lapset tykkää. 


Tänään näitä syötiin keitettyjen perunoiden, kalapuikkojen ja kermaviilikastikkeen kanssa. (Ps kotigastronomin sitruuna-tilli-dippi sopii tosi hyvin kermaviiliin sekoitettuna kalalle kastikkeeksi.)

2 kommenttia:

  1. Hei! Tätä pitää kyllä heti kokeilla :) Kiva blogi sinulla, synttärikuvista sain kivoja ideoita. Meillä on 5v. synttärit pojalla tulossa, joten ideat ovat tervetulleita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on kyllä tosi hyviä, ja helppoja. Meillä näitä syödään paljon :)

      Poista