perjantai 15. marraskuuta 2013

Joulukalenteri / joulusukka

Meillä lapsilla on joka vuosi joulukalenterin sijasta joulusukka, johon aamuksi ilmestyy yllätys. Yllätys voi olla esim. Paperipäällinen karkki tai jokin pieni lelu tms. Olen monesti ostanut kirpputorilta legoja ja littlest pet shopeja, barbien vaatteita ja tavaroita yms tähän tarkoitukseen. Kaupasta olen yleensä ostanut uudet hammasharjat, hammastahnat, huulirasvat, isomman paketin vaikkapa barbien vaatteita ja jakanut sen eri päiville jne. Jouluaattona yllätys on perinteisesti löytynyt kuusen alta paketoituna ja paketista on aina paljastunut uusi dvd. Tämä on ollut meille hyvä ratkaisu, kun lapset ei kestä laktoosia eikä siis suklaakalenteri tule kyseeseen. Ja monet lelukalenterit on aivan älyttömän kalliita, eikä niissä lopulta ole kuin 1 tai 2 isompaa yllätystä ja lisäksi jotain pienenpieniä juttuja. 

Tälle vuodelle olen jo ostanut Citymarketin outletistä Robin-sukkia. Avaan paketit ja jaan sukat kahdelle eri päivälle. Pojan ensimmäiset bokserit olen ostanut KappAhlin alekorista.



 Lisäksi ostin jostain Citymarketin alepäiviltä pikkuiset legopussit. Nuorimman duplopussit on tilattu libero-koodeilla. Nämä menee sukkiin varmasti joulukuun eka päivänä ja ihan kokonaisina. On kivaa aloittaa ja lopettaa "sukkakausi" vähän suuremmalla yllärillä. Pojan toinen pussukka aukaistaan ja laitetaan yksi kerrallaan sukkaan :)



Ebaysta tilasin hiuskukkasia, pinnejä, korvakoruja ja käsikoruja/ponnareita. 



Myös muita alekorilöytöjä


Nämä pikkubarbin vaatepakkaukset avaan myös ja jaan useammalle päivälle.



Ja joka vuosi sukasta löytyy myös kirja tai pari.


Ja Cittarista löytyi juuri sopiva dvd-setti. Laatikossa on 3dvd-levyä, yksi jokaiselle muksulle :)


Tänä vuonna teen poikkeuksen ja tytöt saa myös joulukalenterit. Sattui tulemaan vastaan niin kivat poni-kalenterit, etten voinut vastustaa :)



Tytöille näissä taitaa olla riittävästi 24 päivälle, mutta pojalle joutuneen ostaan jotain pikkujuttuja vielä. Ja varmasti niitä paperipäällisiä karkkeja/lakuja/tms pitää vielä hakea.

1 kommentti:

  1. Moi! Meillä on samanlanen kalenteri käytössä ja aika samanlaisia juttuja löytyy kalenterista aamuisin :) Meillä vaan ei ihan joka yö tonttu vieraile, se seuraa päivän mittaan miten päivä on mennyt ja yllätys on sen mukainen, joskus yksi karkki, joskus kolme ja välillä jää ihan tyhjäksikin :) Huomiseksi tonttu taitaa laittaa piparimuotit molemmille, nää on meillä perinteiset, jotka löytyvät joka vuosi :) Ja se DVD jouluaattona kuusen alta ;)

    Anne

    VastaaPoista