perjantai 18. huhtikuuta 2014

Ompeluksia, joustofroteiset haaremihousut/joogat, omppuvaippa



Taas ehdin pari tuntia ommella. Sain vihdoin viimeisteltyä puolivalmiina olleen vaipan. Lisäksi ehdin ommella pojalle akuuttiin housupulaan pökät.


Housut edelleen samalla omalla kaavalla, kaavaan olen ottanut mallia me&i haaremeista, Lindexin tähtiveloureista ja joogahousuista. Paras malli pullealle pojalle kestovaippoineen. Ei ole selkä paljaana korkean resorivyötärön ansiosta, ja kasvunvaraa pitkien lahjeresoreiden ansiosta.



En ole vielä ihan sinut uuden ompelukoneen kanssa, se on niin nopea etten ihan ehdi mukaan, se näkyy pieninä virheinä, mm pyllypuolella oleva omatekemä merkki on vähän vinossa :(


Kankaat Nosh organics, merkki royaltuote.




Päiväkotivaippoja tarvitaan vielä muutama, joten niitä on tuloillaan useampikin. Tässä ensimmäinen valmistunut. Pul sampsukalta ja musta pul vanhoja tilkkuja, sisäkangas kierrätyskangasta: joustofroteeta äitiyspakkauksen huppupyyhkeestä. Omppu-pulia oli pikkusen niukasti, niin jatkoin toista siivekettä tilkulla mustaa pulia.




Nämä onkin päässyt jo testiin ja hyväksi todettu.



2 kommenttia:

  1. On ihan mahtavia ompeluksia. Ossaispa iteki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ompelu ei lopulta ole niin kauhean vaikeaa, kunhan vain uskaltaa yrittää. Selkeää kaavojen noudattamista. Ja varsinkin tällaiset trikoiset ym joustavat on kiitollista ommeltavaa kun ne joustaa, niin virheet ei näy ;)

      Poista